CLIMATE DESIGNERS: er is geen planeet B!

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe ecologische oplossingen voor koeling, ventilatie & verwarming. Er is immers steeds minder energie nodig om hetzelfde resultaat te behalen. Minder energieverbruik betekent dat we voor een beter en gezonder binnenklimaat kunnen zorgen, zónder schade toe te brengen aan het buitenklimaat.

Jaga streeft ernaar om traditionele systemen met een hoog energieverbruik en emissies van schadelijke stoffen zoveel mogelijk te vervangen door alternatieve systemen. We dienen te evolueren naar een ‘groene oplossing’ waarmee we een duurzame weg bouwen naar een betere toekomst. Dit duurzame pad is met de kennis van nu over het klimaat geen optie meer, maar een verplichting voor ons allemaal. 
Want; er is geen planeet B!
RADIATOREN VOOR MILIEUBEWUST
KOELEN, VENTILEREN & VERWARMEN
 
 
De Jaga radiator is nooit een gewone radiator geweest. Al onze producten zijn vanaf het begin bedoeld om in combinatie met milieuvriendelijke energiebronnen zoals warmtepompen en zonne-energie ingezet te worden. De ultralichte warmtewisselaar van onze eerste producten bevatte al de basis van al onze nieuwe en toekomstige producten. De technologische voorsprong die we hebben zit voornamelijk in lichtgewicht, responsieve en krachtige warmtewisselaars, die vandaag de dag zijn uitgegroeid tot een compleet klimaatsysteem voor koeling, ventilatie en verwarming. Aangezien deze producten veel lichter en kleiner zijn dan andere equivalente radiatoren of vloerverwarmingssystemen, verbruiken zij aanzienlijk minder energie dan andere systemen. Bovendien worden er voor de productie van onze radiatoren minder grondstoffen verbruikt en gaan de producten 30 jaar mee. Tot slot zijn ze aan het einde van hun levensduur volledig recyclebaar; dus goed voor mens en milieu. 
 
 
Daarom noemen wij onszelf; Jaga Climate Designers. We zullen ons altijd blijven ontwikkelen en inzetten voor een beter binnen- en buitenklimaat. Al onze producten zijn ontwikkeld op basis van onze 5 kernwaarden: “Onze 5 kernwaarden, hoog in het vaandel gehouden door elke Jaga Climate Designer, leiden ons op ons unieke pad.“
 
De Groene Ingenieur 
Doorbreek het traditionele denken door te investeren in ontwikkeling van innovatieve producten die minder energie en brandstof verbruiken.
 
De Artiest 
Gebruik creativiteit en ontwikkel innovatieve materialen en productietechnieken om buiten de gebaande paden te gaan en nieuwe kansen te zien. 
 
De Visionaire Dromer 
Kijk altijd vooruit en durf te dromen over een toekomst met alternatieve energiebronnen. Ontwerp innovatieve producten met oog voor de toekomst. 
 
De Motivator 
Deel passie en emotie. Zet samen je schouders onder de zoektocht naar een betere toekomst. Bedenk, creëer en ervaar samen. 
 
De Navigator 
Bouw bruggen tussen materialisme en spiritualiteit, verbindt heden en toekomst en breng economen en creatievelingen samen voor een stevig fundament. 

 

 


 
Bovenstaand artikel is gepubliceerd in What About!?. een uitgave van Jaga.
Wilt u ook een exemplaar ontvangen? Bestel dan hieronder een gratis exemplaar!
 

Ontvang jouw eigen exemplaar van What About!?. op de deurmat. 

Events / Acties

Referenties

  • KOELEN
  • VENTILEREN
  • VERWARMEN
  • Energiesprong
  • Ecocredo
  • Vleuterweide
  • Kruisheren