Strada Hybrid

De nieuwste innovatieve radiator van Jaga komt er aan en is de Strada Hybrid. Naast de LOW-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft dit systeem óók het vermogen om de ruimte extreem snel te koelen. Dat komt omdat de Strada Hybrid beschikt over veruit het snelst reagerende afgiftesysteem op de markt.

 
De Strada Hybrid is een innovatie op de huidige DBE technologie, waardoor deze nieuwe radiator uitzonderlijke goede prestaties levert voor zowel verwarmen op lage temperaturen als koelen van de ruimte. De prestaties zijn gemeten naar de Europese standaard EN 16430. Het toestel kan bovendien aangesloten worden met zeer lage watertemperatuur op een warmtepomp. 
Speciaal voor deze radiator met meerdere functies is een volledig nieuwe thermostaatkop ontwikkeld die het toelaat om te verwarmen en te koelen.
 
Óók ventileren
De Strada Hybrid kan heel eenvoudig uitgebreid worden naar een toestel dat niet alleen kan koelen en verwarmen maar óók kan ventileren. Naast de warmtewisselaar kan namelijk een Jaga Oxygen2 als kant-en-klare ventilatie-unit onzichtbaar ingebouwd worden. Oxygen2 is een decentraal vraaggestuurd ventilatiesysteem. Het is intelligent gestuurd en energiebesparend.  De combinatie van de Strada Hybrid met de Oxygen2 zorgt voor een uniek innovatief klimaattoestel dat kan koelen, ventileren én verwarmen.
De volgende foto's geven een indruk van dit product:
Jaga Strada Hybrid - binnenwerk
Jaga Strada Hybrid - interieur
Geen CAD beschikbaar van dit product.
Voor dit bestek is versie 2014-2 van de STABU catalogus vereist.
  STABU
 Neutrale tekst

  1. Klik hier om de tekst naar het klembord te kopieren.
  2. Open vervolgens een nieuw document in uw bestekverwerker
  3. Plak de gekopieerde tekst in het nieuwe document

Events / Acties

Referenties

  • KOELEN
  • VENTILEREN
  • VERWARMEN
  • Kruisheren
  • AE A'dam
  • Dahliastraat
  • Rode Olifant