Jaga EXPO tijdens VSK bij ANNE

Zoek ons niet binnen in de Jaarbeurs tijdens VSK 2018.Dit jaar verrassen we u samen met onze vrienden van Stichting ANNE

Bezoek tijdens VSK ‘18 de JAGA EXPO bij ANNE*. Laat je tussen 09.00 en 12.00 uur inspireren door wat wij, CLIMATE DESIGNERS betekenen voor een beter (binnen-)klimaat. En ontdek de kunst van totale en milieubewuste binnenklimaat-oplossingen. Meld je nu aan dan zetten we ook een mooi cadeau voor je klaar!

Jaga verrast je met een kickstart voor jouw VSK-bezoek!

* Bij ANNE zie je een greep uit onze producten live geïntegreerd in een totaalsysteem!

NIEUW: Jaga catalogus 2016-2017.NL

Nieuwsgierig naar de nieuwe Jaga catalogus? Navigeer snel en gemakkelijk door het Jaga assortiment door de nieuwe versie te downloaden op je desktop.

DOWNLOAD HIER DE NIEUWE JAGA CATALOGUS 2016-2017.NL

Liever een fysiek exemplaar? Stuur een e-mail naar info@jaga.nl en ontvang een gedrukt exemplaar in uw brievenbus!

BLADER HIERONDER AL DOOR DE JAGA CATALOGUS

 

Jaga Ventilatie: Oxygen2

Het meest zuinige vraaggestuurde ventilatiesysteem van Nederland!

De ademende Low-H2O radiator

Jaga Oxygen2 creëert op een energie-efficiënte wijze een kringloop van zuivere lucht in de woning of het gebouw. Goed voor de gezondheid, het wooncomfort én de woning zelf.

Installatie Vakbeurs Hardenberg

Op 10, 11 en 12 september 2019 komen in Hardenberg twee werelden bij elkaar: ​Installatie & Elektro Vakbeurs.

De ontwikkelingen in de installatie- & elektrotechniek gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. ​​Het thema dit jaar is "De installateur van de Toekomst" en wij sluiten ons hier graag bij aan en introducteren de radiator van de toekomst: Strada Hybrid! Ook een samensmelting van E en W én geschikt voor verwarmen én koeling. Ervaar het zelf en bezoek ons op stand 186. Tot dan! 

100 jaar Solar

Samen vieren we 100 jaar Solar en feliciteren Solar graag met dit jubileum.

Vanuit onze kernwaarde ‘Building Bridges’ zien wij onszelf bij Jaga niet alleen als Climate Designers; we zijn ook verbinders. We proberen in elk project de wensen van alle betrokken partijen te verenigen om zo te komen tot het perfecte concept wat scoort op duurzaamheid. Het partnership met Solar is daarom ook erg waardevol voor ons. Zij vormen onze ‘brug’ naar de markt.

We vieren 100 jaar Solar dan ook graag samen tijdens het Solar Festival! Wie treffen we op een van de festivaldagen?

Dinsdag 3 september
Klokgebouw Eindhoven

House Energy Optimum (HEO): gegarandeerde energieprestatie en lagere ontwerp- en bouwkosten voor nieuwbouwwoningen

Energiezuinig bouwen; dat wil iedereen tegenwoordig, maar de daadwerkelijke uitvoering  daarvan is niet voor iedereen haalbaar. Ontwikkelaars en corporaties zien een grote financiële uitdaging in het duurzaam en energiezuinig bouwen. Het nieuwe bouwen wordt bovendien steeds complexer; hoe zijn alle bouwkundige en installatietechnische maatregelen het best op elkaar af te stemmen? Voor architecten en aannemers zijn dit vragen die niet eenvoudig te beantwoorden zijn. Zes A-merkleveranciers, waaronder Jaga, hebben de handen ineengeslagen om energiezuinig bouwen toegankelijker te maken voor alle partijen.

House Energy Optimum (HEO) is een geïntegreerd systeem dat is ontwikkeld door ATAG Verwarming, Duco Ventilation & Sun Control, Jaga, Kingspan Insulation, Kingspan Unidek en Ubbink. Dit nieuwe initiatief is ontstaan vanuit de vraag van architecten, ontwikkelaars, corporaties en aannemers om nieuwbouwwoningen te laten voldoen aan BENG en NOM-eisen. Uitgangspunt voor HEO was het vinden van het optimum tussen bouwkundig én installatietechnische maatregelen.

ÉÉN bedrijf, TWEE gezichten: Jaga Climate Designers

We zitten midden in de natuur in Diepenbeek (BE) op loopafstand van de fabriek van Jaga. Na een lange periode van droogte trekken de wolken zich samen om het land weer van wat water te voorzien. Een prachtig uitzicht en een inspirerende setting voor een bijzonder gesprek met Jan en Bert Kriekels.

De natuur is mooi maar complex én een van de belangrijkste uitgangspunten voor het leven en werken van de broers Jan en Bert Kriekels van Jaga. De natuur, de planeet, het klimaat; onderwerpen die zorgen voor een dagelijkse discussie, vooral bij de twee broers. We spraken met ze over het ontstaan van het bedrijf, belangrijke waarden en het milieu.

SELECTIETOOL VOOR INSTALLATEURS

Selecteer voor iedere woning in drie stappen de juiste Strada, Tempo, Vertiga en Mini Vrijstaand

Hoe werkt het?
Stap 1: Eigenschappen van de woning
De selectietool voor installateurs start met het bepalen van de eigenschappen van de woning om tot de juiste vermogensberekening te komen. Is het benodigde vermogen bekend? Kies dan voor optie “SNEL” en vul het vermogen per m² in om door te gaan naar de volgende stap.

Scan, verduurzaam én bespaar met de huisscan op HomeQGo met medewerking van Jaga!

HomeQGo is een online adviestool die elke bestaande woning kan scannen om advies te geven op het vlak van het verduurzamen van de woning. Naast advies kun je met deze tool ook gemakkelijk direct offertes opvragen, nu ook voor Jaga radiatoren. Via deze tool krijg je een complete offerte inclusief; producten, aansluitmateriaal en installatie. Als je akkoord bent met de offerte, kun je ook heel eenvoudig een opdracht plaatsen.

Hoe werkt het precies? Door een paar makkelijke stappen weet je meteen hoe je je woning energiezuinig kunt maken:
 
 1. Start de scan
  Op basis van je adres worden de woning- en situatiekenmerken getoond. Deze hoef je alleen te controleren op correctheid. 
 2. Online berekening van de besparing
  Met de innovatieve, intelligente adviestool ontvang je gericht advies voor de verduurzaming van je woning.
 3. Persoonlijk advies

Jaga: Climate Designers

JAGA CLIMATE DESIGNERS MET DEZE NIEUWE ONDERTITEL LATEN WE U GRAAG ZIEN WAT ONS DOEL, WIE WE ZIJN, HOE WE NAAR DE TOEKOMST KIJKEN, NAAR TECHNOLOGISCHE ONTWIKKELINGEN EN WAT WE DAARMEE BINNEN ONZE ORGANISATIE DOEN.

En als we iets vertellen over onze toekomstvisie, dan kan dat niet zonder ook te kijken naar de wereld om ons heen. Neem nu ons magazine; het papier is 100% gerecycled, we maken gebruik van 100% biologische inkten én het wordt met de Solar Energy Production techniek gedrukt (889,91 Kg CO2-uitstoot minder en 925,51 kWh traditionele stroom minder). Een cradle to cradle overtuiging die we in ons hele bedrijf doorvoeren. Ik rijd zelf in een elektrische auto en we zijn bij Jaga druk bezig om onze buitendienst in 2019 ook over te laten schakelen op elektrisch rijden.

Events / Acties

Referenties

 • KOELEN
 • VENTILEREN
 • VERWARMEN
 • Raad v State
 • Eschmarke
 • Brandenburg
 • Portiekflats