Vertiga

Vertiga combineert de kracht van de Top Performers, de zuinigheid van de Jaga Energy Savers, en het design van de Eyecatchers. Vertiga is een volledig nieuw type lage watertemperatuur radiator voor warmtepompen en hr-ketels. Ideaal voor in de lobby van een hotel of entree van een kantoor.

Twee dynamische warmtewisselaars met zijdelingse luchtstroom halen een ultrahoog vermogen met superlage watertemperaturen. Door het lichte gewicht en de ultrageleidende materialen is de Low-H2O technologie veel beter regelbaar en veel zuiniger met energie.

Iguana Angula PLUS

De symboliek van een stralende zon

Warmte met symboolwaarde. Geïnspireerd op een kindertekening van een stralende zon. 

Een radiator het hoekje om. Veel vermogen op weinig ruimte. Zowel energetisch als esthetisch een bijzondere oplossing!

Iguana Angula Plus geeft tot 40% meer warmte af. Een vernieuwende vormgeving met een strakke, ononderbroken zijplaat die voor een extra warmte-boost zorgt. Warmtecomfort zonder uw muur te beheersen.

Aansluitsets

Jaga heeft verschillende complete aansluitsets in het assortiment voor zowel Low-H2O radiatoren als designradiatoren.

Complete aansluitsets: met één code besteld !

Alle Jaga Low-H2O radiatoren worden compleet geleverd met ophangconsoles inclusief schroeven en schuifrondellen, en met ontluchter en afdichtstop.
Om het u nog makkelijker te maken biedt Jaga u tevens complete aansluitsets aan. Met één code bestelt u een complete ventielset, inclusief thermostaatkop en klemkoppelingen. Alle Jaga ventielsets zijn volledig afsluitbaar en voorzien van voorinstelling.

Moon

Ontworpen door Oreca Design

De Moon is een radiator met schijnbaar immer bewegende lijnen vol spanning en warmte. Een unieke designradiator, vervaardigd uit een mineraalcomposiet volgens een gepatenteerde productiewijze. De radiator integreert probleemloos in elk centraal verwarmingssysteem. De Oreca Moon kan verticaal geplaatst worden.

Maatvoering en kleuren

Crossroads

De Oreca Crossroads is een radiator die symbool staat voor verrijkende ontmoetingen. Gesmeed volgens de allerhoogste eisen, is deze designradiator gemaakt van ruw, glinsterend metaal. De radiator integreert probleemloos in elk centraal verwarmingssysteem.

Heeft u het design van de Moon al gezien?

Nautica

Tijdloos design voor elke keuken en badkamer. De strakke vormgeving van deze Jaga radiator siert met zijn achterliggende collectoren elk interieur. Eigentijds of klassiek. De Nautica is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Bekijk ook eens soortgelijke modellen als de Sani Louvre en de Aristocrat.

Aristocrat

Tijdloze designradiator voor elke keuken en badkamer

De strakke vormgeving van deze Jaga Aristocrat handdoekradiator siert met zijn achterliggende collectoren elk interieur. Eigentijds of klassiek. De Aristocrat designradiator is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waaronder mat gestraald RVS of glanzend gepolijst RVS. Tevens is Aristocrat uit te voeren als elektrische radiator.

Sani Bow

De functionaliteit van een handdoekradiator gecombineerd met fraaie vormgeving. Strak, tijdloos design met een hoge warmteafgifte, dat is wat de Sani typeert. De Sani Bow kan als hoofdverwarming gebruikt worden, om de hele badkamer te verwarmen of als kleine radiator om alleen handdoeken een badjas te verwarmen. De Sani Bow is uitgerust met licht gebogen stralingsbuizen.

Ook verkrijgbaar als elektrische uitvoering.

Sani Basic

De functionaliteit van een handdoekradiator gecombineerd met fraaie vormgeving. Strak, tijdloos design met een hoge warmteafgifte, dat is wat de Sani typeert. De Sani Basic kan als hoofdverwarming gebruikt worden, om de hele badkamer te verwarmen of als kleine radiator om alleen handdoeken een badjas te verwarmen. De Sani Basic is uitgerust met rechte stralingsbuizen.

Ook verkrijgbaar als elektrische uitvoering.

Sani Louvre

De functionaliteit van een handdoekradiator gecombineerd met fraaie vormgeving. Strak, tijdloos design met een hoge warmteafgifte, dat is wat de Sani typeert. De Sani Louvre kan als hoofdverwarming gebruikt worden, om de hele badkamer te verwarmen of als kleine radiator om alleen handdoeken een badjas te verwarmen. Door de schuine plaatsing van de stralingsbuizen van de Sani Louvre doet deze radiator denken aan de romantische louvre luikjes. 

Sani Louvre is leverbaar als wandmodel, in verschillende kleuren en maten.

Events / Acties

Referenties

  • KOELEN
  • VENTILEREN
  • VERWARMEN
  • Ecocredo
  • Raad v State
  • Rode Olifant
  • Medisch Centrum