Quatro Canal

Verwarmen en koelen

Ondanks de compacte afmetingen is Quatro Canal een krachtige hoofdverwarming, koel-unit en luchtverversingssysteem tegelijkertijd. Geruisloos en onopvallend zorgt Quatro Canal voor het hoogst denkbare clima-comfort.

Aansluitsets

Jaga heeft verschillende complete aansluitsets in het assortiment voor zowel Low-H2O radiatoren als designradiatoren.

Complete aansluitsets: met één code besteld !

Alle Jaga Low-H2O radiatoren worden compleet geleverd met ophangconsoles inclusief schroeven en schuifrondellen, en met ontluchter en afdichtstop.
Om het u nog makkelijker te maken biedt Jaga u tevens complete aansluitsets aan. Met één code bestelt u een complete ventielset, inclusief thermostaatkop en klemkoppelingen. Alle Jaga ventielsets zijn volledig afsluitbaar en voorzien van voorinstelling.

Dynamic Boost Effect

Naar lagere watertemperatuur met dezelfde radiatorafmetingen

Canal Compact

Warme kracht, volmaakt geïntegreerd

Onzichtbare inbouwoplossingen vol Low-H2O comfort. De Canal Compact (R1,5 en R4) schermt de koude af en verwarmt tot in de verste hoek. Zonder het uitzicht te belemmeren. Ideaal als hoofdverwarming voor glaswanden tot op de grond en grote schuifdeuren. Na afwerking blijft alleen het rooster zichtbaar. Dat bestaat in tal van materialen en kleuren. Canal Compact past zo altijd bij uw interieur.

Canal Plus

Warme kracht, volmaakt geїntegreerd

Onzichtbare convectorput vol Low-H2O comfort. Canal Plus schermt de koude af en verwarmt tot in de verste hoek. Zonder het uitzicht te belemmeren. Ideaal als hoofdverwarming voor glaswanden tot op de grond en grote schuifdeuren. Na afwerking blijft alleen het rooster zichtbaar. Dat bestaat in tal van materialen en kleuren.

Mini Canal DBE

Condensatieketels, warmtepompen en zonne-energiesystemen hebben veel grotere verwarmingselementen nodig, mits zij werken met zeer lage watertemperaturen van soms niet meer dan 35°C. Geen probleem voor Mini Canal DBE, want deze levert 3 tot 4 maal meer warmte dan een conventionele vloerinbouwoplossing.

Micro Canal

Maximum warmte, minimum afmetingen

De nieuwste inbouwoplossing van Jaga is slechts 6 cm hoog en 13 cm breed. Met kleine maar krachtige dynamische warmtewisselaars, en stille ventilatoren die nauwelijks groter zijn dan de diameter van een radiatorthermostaat. Maar met een zeer hoog vermogen.

Briza Wand Inbouw

Een ventilatorconvector met een dubbele persoonlijkheid: Dit hybride toestel zorgt voor comfortabele warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer. Zo hebt u op elk moment van het jaar het ideale binnenklimaat.

Brise Inbouw

Super-power voor verwarmen, koelen en ventileren

Één Brise ventilatorconvector volstaat om een volledig glazen wintertuin, orangerie of atelier behaaglijk te maken en snel te verwarmen, te koelen of te ventileren.

Veelzijdig Toepasbaar
Voor klimatisatie van winkels, kantoorruimten, schoolgebouwen, hotels, vergaderzalen, enz...

Comfortabele warmte met een laag energieverbruik

LET OP, VOOR DEZE PRODUCTEN IS ALTIJD EEN REGELING NODIG. BIJ VRAGEN OF VOOR MEER INFORMATIE, NEEM CONTACT OP MET JAGA NEDERLAND.

Canal Plus Reno

Speciaal voor renovatieprojecten is de Canal Renovatieput ontwikkeld. Om deze te plaatsen, hoeft alleen maar het juiste formaat van de put te worden uitgezaagd of gefreesd, waarna de put hangend aan de vloer wordt gemonteerd. De leidingen komen vervolgens via de kruipruimte of door sleuven in de vloer naar de put.

Events / Acties

Referenties

  • KOELEN
  • VENTILEREN
  • VERWARMEN
  • Medisch Centrum
  • Dahliastraat
  • De Vloot
  • Medisch Centrum