CEO Jaga jurylid in Belgisch tv-programma 'Topstarter'

Jan Kriekels, CEO van radiatorfabrikant Jaga, is als jurylid betrokken bij het nieuwe televisieprogramma 'Topstarter' op de Belgische zender Eén. In Topstarter gaat Kriekels samen met z'n twee mede juryleden op zoek naar de beste startende ondernemer van Vlaanderen. Na twee selectierondes volgt het programma uiteindelijk zes ondernemers tijdens de eerste zes maanden van de opstart van hun eigen zaak. Taak van de jury is het begeleiden, beoordelen en op de proef stellen van de deelnemers. 'Topstarter' met Jan Kriekels is elke maandag te zien op VRT Eén om 20.35 uur.

Jan Kriekels heeft Jaga overgenomen van zijn vader en sterk ingezet op design. Inmiddels werken zeshonderd werknemers bij het bedrijf met vestigingen in Tsjechië, Engeland, Rusland en Nederland. Kriekels is een rasechte ondernemer met een duidelijke visie en veel praktijkervaring. "Ik let bij de kandidaten vooral op hun passie en gedrevenheid", aldus de CEO. "Ook vind ik het belangrijk dat kandidaten niet enkel geïnteresseerd zijn in het verdienen van zoveel mogelijk geld.

Slimme Jaga-radiatoren zorgen voor constant binnenklimaat

Vloerverwarming + DBE-radiatoren = optimaal comfort

Steeds meer woningen worden voorzien van vloerverwarming. Behalve vele voordelen heeft deze manier van verwarming echter één groot nadeel: het is niet mogelijk om snel te reageren op temperatuurschommelingen. Vooral in voor- en najaar treden die wisselingen in het Nederlandse klimaat veelvuldig op. Met DBE-radiatoren heeft Jaga een systeem dat veranderingen van temperatuur razendsnel ondervangt. Bijkomend voordeel is bovendien dat de combinatie van vloerverwarming en DBE-radiatoren een energiebesparing tot bijna 33 procent kan opleveren.

Kleurrijke Play4Girls en Play4Boys

Veilige radiatorwarmte in een speels jasje

Met de Play van Jaga kunnen zelfs kinderen warmlopen voor een unieke radiator. De vierkleurige Play4Girls of Play4Boys vragen gewoon om je er lekker tegenaan te nestelen. En dat kan ook, want met de Low H2O-warmtewisselaar binnenin heeft deze radiator een veilige aanraaktemperatuur. De omkasting is van MDF, zodat de radiator niet alleen een speelse vorm kan aannemen, maar ook relatief zacht aanvoelt.

Events / Acties

Referenties

  • KOELEN
  • VENTILEREN
  • VERWARMEN
  • Vleuterweide
  • Medisch Centrum
  • Woning Rijssen
  • Galerijwoningen