DYLANS Restaurant • bar • lounge

DYLANS is stoer, chic en warm, een mooie mix van elementen. Heel anders dan je verwacht. Met een nieuwe lobby, lounge, bar én restaurant heeft Alexander Hotel een complete metamorfose ondergaan. De bar verhuisde naar de begane grond en staat centraal in de ruimte. De andere grote verandering is restaurant Dylans.

De Keukenhof

 

Lorentzhof

 Een grootschalige renovatie heeft zorginstelling Lorentzhof weer klaargemaakt voor de toekomst. Het volledig complex is aangepakt, waarbij er door het gehele gebouw Jaga radiatoren zijn geplaatst. In zowel de woonvertrekken, als de gezamenlijke ruimten. 

 

Hotel Modez, Arnhem

In Klarendal, een wijk in Arnhem, opende in augustus 2012 hotel Modez haar deuren. Een hotel geïnspireerd door mode en design. Het ontwerp, concept en art direction is tot stand gekomen door een samenwerking van Volkshuisvesting Arnhem, architectenbureau NEXIT en Studio Piet Paris. Piet Paris ontwierp het concept, het logo en één van de kamers. De andere kamers zijn ontworpen door diverse mode- en interieur ontwerpers, op uitnodiging van Paris. Het is een bonte mengeling geworden, met thema's als gezellig breien tot stiekem erotisch getinte QR-patchwork.

Woon-Zorg Centrum

Jaga Eco Briza biedt klimaatcomfort in Woon-Zorg Centrum

Coninckshof bestaat uit vijf luxe groepswoningen voor zes personen. Elke bewoner heeft een privé woon-slaapstudio met een eigen badkamer en toilet. Daarnaast is er een ruime gemeenschappelijke woonkamer met grote keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Hiermee biedt het complex veel meer dan reguliere verpleeg- en verzorgingshuizen. Zo is er verlichting die werkt met sensoren, domotica en wordt iedere woon-slaapstudio middels een eigen regeling verwarmd, gekoeld en geventileerd.

Brise Plafond

Super-power voor verwarmen, koelen en ventileren

Één Brise volstaat om een volledig glazen wintertuin, orangerie of atelier behaaglijk te maken en snel te verwarmen, te koelen of te ventileren.

Comfortabele warmte met een laag energieverbruik

LET OP, VOOR DEZE PRODUCTEN IS ALTIJD EEN REGELING NODIG. BIJ VRAGEN OF VOOR MEER INFORMATIE, NEEM CONTACT OP MET JAGA NEDERLAND.

Briza

Superslank, superkrachtig voor verwarmen en koelen

Briza is een klimaattoestel met een dubbele persoonlijkheid. Dit hybride toestel zorgt voor warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer. Zo hebt u op elk moment van het jaar het ideale binnenklimaat.

Brise

Super-power voor verwarmen, koelen en ventileren

Eén Brise volstaat om een volledig glazen wintertuin, orangerie of atelier behaaglijk te maken en snel te verwarmen, te koelen of te ventileren.

Comfortabele warmte met een laag energieverbruik.

Door de kleine waterinhoud en het hoge vermogen reageren zij supersnel op elke temperatuurschommeling.

LET OP, VOOR DEZE PRODUCTEN IS ALTIJD EEN REGELING NODIG. BIJ VRAGEN OF VOOR MEER INFORMATIE, NEEM CONTACT OP MET JAGA NEDERLAND.

Brise Vrijstaand

Super-power voor verwarmen, koelen en ventileren

Één vrijstaande Brise volstaat om een volledig glazen wintertuin, orangerie of atelier behaaglijk te maken en snel te verwarmen, te koelen of te ventileren.

Veelzijdig Toepasbaar
Voor klimatisatie van winkels, kantoorruimten, schoolgebouwen, hotels, vergaderzalen, enz...

Comfortabele warmte met een laag energieverbruik

LET OP, VOOR DEZE PRODUCTEN IS ALTIJD EEN REGELING NODIG. BIJ VRAGEN OF VOOR MEER INFORMATIE, NEEM CONTACT OP MET JAGA NEDERLAND.

Briza Wand Inbouw

Een ventilatorconvector met een dubbele persoonlijkheid: Dit hybride toestel zorgt voor comfortabele warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer. Zo hebt u op elk moment van het jaar het ideale binnenklimaat.

Events / Acties

Referenties

  • KOELEN
  • VENTILEREN
  • VERWARMEN
  • SSGN Nijmegen
  • Council House
  • Kruisheren
  • Rode Olifant