Lorentzhof

 Een grootschalige renovatie heeft zorginstelling Lorentzhof weer klaargemaakt voor de toekomst. Het volledig complex is aangepakt, waarbij er door het gehele gebouw Jaga radiatoren zijn geplaatst. In zowel de woonvertrekken, als de gezamenlijke ruimten. 

 

NOM-woning Amersfoort

De buurtbewoners uit de wijk Soesterkwartier in Amersfoort zijn al een aantal jaar bezig om de wijk duurzamer te maken. Door een prijsvraag van Amersfoort 033 werd vorig jaar het huis van één van de buurtbewoners gerenoveerd naar Nul op de Meter. Bart Happé en Marieke van Krugten waren de gelukkigen en mochten hun jaren ’30 woning laten renoveren naar een modelwoning met Nul op de Meter. Dit gehele project is gefinancierd door crowdfunding. 

Woning Rijssen

De familie Jansen uit het Twentse Rijsen woonde jarenlang in een slecht geïsoleerd, vochtig huis. Hierdoor kreeg mevrouw Jansen gezondheidsklachten, wat hen heeft doen besluiten om hun bestaande woning af te breken en een royale nieuwe woning met voldoende frisse, gezonde lucht hiervoor terug te bouwen. Het decentrale ventilatiesysteem Oxygen2 van Jaga speelt hierin een belangrijke rol. Het creëren van schone lucht was de belangrijkste reden voor de renovatie. Doordat de nieuwe woning goed geïsoleerd is, is ventilatie des te belangrijker.

Hospice Het Vliethuys

Hospice het Vliethuys in Voorburg is een gastvrij verblijf dat palliatieve zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een beperkte levensverwachting.  Zorgeloze klimaatbeheersing was hier een vereiste, daarom zijn Jaga Briza Fresh toestellen geïnstalleerd, voor verwarming, koeling en ventilatie.

Hotel Modez, Arnhem

In Klarendal, een wijk in Arnhem, opende in augustus 2012 hotel Modez haar deuren. Een hotel geïnspireerd door mode en design. Het ontwerp, concept en art direction is tot stand gekomen door een samenwerking van Volkshuisvesting Arnhem, architectenbureau NEXIT en Studio Piet Paris. Piet Paris ontwierp het concept, het logo en één van de kamers. De andere kamers zijn ontworpen door diverse mode- en interieur ontwerpers, op uitnodiging van Paris. Het is een bonte mengeling geworden, met thema's als gezellig breien tot stiekem erotisch getinte QR-patchwork.

SSGN Nijmegen

SSGN Nijmegen

Het gebouw van de Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen is een typisch product van het midden jaren ‘70 van de vorige eeuw. Net zo oud als het gebouw was ook het verwarmings- en ventilatiesysteem van de school. Het feit dat de installatie geheel was afgeschreven en het gebouw niet goed was geïsoleerd, in combinatie met zorgelijke resultaten van een enkele jaren eerder gehouden onderzoek naar de luchtkwaliteit in de lokalen, leidde tot de conclusie dat een ingreep nodig was.

Collage Bennekom

De naam Collage weerspiegelt het samengaan van de Wilhelminaschool, Welstede, Cultura en Sociaal Cultureel Centrum ‘t Laag. Het splinternieuwe gebouw in Bennekom is speciaal voor hen gebouwd. Het complex is zo ingericht dat de verschillende instellingen van dezelfde voorzieningen gebruik kunnen maken. Zo zijn er in het complex niet alleen lokalen aanwezig maar ook een grote bibliotheek, geluidsdichte ruimtes om instrumenten te bespelen en vergaderruimtes. Kortom overal is over nagedacht in dit complex!

Woon-Zorg Centrum

Jaga Eco Briza biedt klimaatcomfort in Woon-Zorg Centrum

Coninckshof bestaat uit vijf luxe groepswoningen voor zes personen. Elke bewoner heeft een privé woon-slaapstudio met een eigen badkamer en toilet. Daarnaast is er een ruime gemeenschappelijke woonkamer met grote keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Hiermee biedt het complex veel meer dan reguliere verpleeg- en verzorgingshuizen. Zo is er verlichting die werkt met sensoren, domotica en wordt iedere woon-slaapstudio middels een eigen regeling verwarmd, gekoeld en geventileerd.

Portiekflats, Voetiuslaan

Van enkel glas en gashaard naar dubbelglas en ‘ademende’ cv

Oxygen2

Creëer een ademende LOW-H2O radiator

Jaga Oxygen2 creëert op energie-efficiënte wijze een kringloop van zuivere lucht in de woning. Goed voor het wooncomfort, de gezondheid én de woning zelf.

Jaga Oxygen2 is geen traditioneel ventilatiesysteem, maar een intelligent gestuurd en energiebesparend luchtverversingssysteem. Oxygen2 is een kant-en-klare ventilatie-unit die onzichtbaar ingebouwd kan worden in een LOW-H2O radiator. Waardoor één toestel voor ventilatie maar ook voor verwarming en/of koeling zorgt.

Events / Acties

Referenties

  • KOELEN
  • VENTILEREN
  • VERWARMEN
  • Chihuly museum
  • Hotel Modez
  • Vleuterweide
  • Bennekom